Sărbători fericite

Detalii spectacol :
După textele lui Neil LaBute (Furiile, Helter Skelter, Happy Hour)

Regia: Cristian Juncu

Scenografia: Mihai Păcurar
Traducerea: Irina Velcescu

Distribuție: Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan, Marius Turdeanu

Spectacol prezentat în limba română, cu traducere în limba engleză
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Tip spectacol : Comedie, Dramă
Durată : 1h 40min
Data Premierei : 01-02-2023

Trei scenarii scurte, dar mărețe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoțiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, și care problematizează, fiecare în felul ei, conceptul de fidelitate.

Personajele prezintă caractere puternice, cu principii asumate, dar și cu probleme ce îi urmăresc: Jimmy - un homosexual controlat de sora lui, nesigur pe relația și pe dragostea iubitului său. Un bărbat ce își asumă starea civilă - este logodit – și cade într-un joc al seducției cu Cleo, femme fatale ce îl debusolează până la vinovăție. O căsnicie ce ascunde secrete. Veți face cunoștință cu personaje surprinzătoare, dar, în același timp, recognoscibile, cu ale căror probleme te poți imagina confruntându-te, în ale căror situații fără ieșire te poți închipui prins.

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă caldă, plăcută și prietenoasă. Crăciunul aduce și un alt fel de promoții. Relațiile dintre oameni nu țin cont de vreme și sărbătorile nu sunt întotdeauna „fericite”. Spectacolul nu este nici predică, nici manifest hippie, ci prezintă o atmosferă guvernată de bunătate și altruism, cu daruri neașteptate.

SUGESTII SIMILARE