Termeni si Condiții

scena-digitala.ro este administrat și reprezentat legal de Teatrul Național RADU STANCA Sibiu, instituție publică de spectacole subvenționată de Consiliul Local al Municipiului Sibiu, CIF 4556190.


Conținutul scena-digitala.ro reprezentat de text, grafică, fotografii, conținut video etc este proprietatea Teatrului Național RADU STANCA Sibiu sau a partenerilor săi. Reproducerea acestora este strict interzisă.
În cazul în care doriţi să preluaţi orice tip de conţinut de pe scena-digitala.ro, ne puteţi contacta pe adresa scena@sibfest.ro.
scena-digitala.ro foloseşte de cookie-uri pentru a identifica mai uşor utilizatorii. Acestea nu conţin nici un fel de date cu caracter personal. Cookie-urile se pot dezactiva de către utilizator din setările browser-ului, dar dezactivarea lor poate duce la apariţia unor probleme în vizualizarea conținutului anumitor pagini.


Pe scena-digitala.ro pot fi prezente reclame şi/sau linkuri către pagini ale diverşilor parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. scena-digitala.ro nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate asupra disponibilităţii, siguranţei şi conţinutului acestor site-uri, responsabilitatea revenind exclusiv posesorilor şi administratorilor site-urilor respective.